Credit pentru refinantare

Ai avut nevoie de bani pentru o casa sau masina noua, pentru amenajarea locuintei sau pentru alte cheltuieli ce nu sufereau amanare. Ai alergat la banca si ai luat un credit. Nu ai citit atent contractul, mai ales paragrafele cu scris marunt, nu ai studiat atent dobanzile, bucuros ca ai rezolvat problema.

A trecut timpul si ai descoperit ca plata ratelor s-a transformat intr-o povara greu de dus, generatoare de stres si dureri de cap. Ce trebuie sa faci in aceasta situatie?

Simplu: vii la Power Holding – broker de credite bancare! Asa cum ar fi trebuit sa faci de la inceput. Noi cautam pentru tine cea mai buna oferta de pe piata, din punct de vedere al dobanzii si perioadei de creditare. Daca ea este mai avantajoasa decat ceea ce plateai, te ajutam sa inlocuiesti creditul vechi cu unul nou.

Si astfel rata la credit va putea sa nu mai fie o povara pentru tine!

Produse

Noutati

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Power Insurance Broker SRL, impreuna cu asistentii sai in brokeraj si SC Power Solution & Logistics SRL – drept imputerniciti, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este obtinerea unor oferte de asigurare sau incheierea unor asigurari pentru dumneavoastra. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare ofertarii sau incheierii asigurarii. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea obtinerii ofertei si/sau incheierii asigurarii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: societati de asigurare partenere si SC Power Solution&Logistics SRL (furnizorul de softuri si solutii IT). Datele comunicate de catre dumneavoastra pot fi folosite si in scopul transmiterii catre dumneavoastra de comunicari comerciale despre produsele, serviciile, promotiile, ofertele speciale, evenimentele oferite de SC Power Insurance Broker SRL. Informatiile va pot fi oferite prin intermediul angajatilor sau asistentilor in brokeraj proprii, prin posta sau curier, e-mail, sms sau mijloace de informare similare. In cazul mijloacelor de transmitere electronice comunicarile va vor fi transmise doar daca va veti exprima in mod expres, in scris, acordul pentru aceasta. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Compartimentul Operare Date din cadrul SC Power Insurance Broker SRL, jud. Constanta, loc. Constanta, Str. Ciprian Porumbescu, nr.60, et.1(0241.558.141/0341.177.377; operare@powerholding.ro). SC Power Insurance Broker SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal, sub nr. 10822. *