Un service auto cere insolventa companiei de asigurari pentru reparatii pe RCA si CASCO neplatite

publicat pe 20 noiembrie 2012
Autor: Marius Alexandru Stanciu

Unul dintre membri Asociatiei Societatilor de Service Auto Independente (ASSAI) a solicitat deschiderea procedurii de insolventa in cazul societatii de asigurari City Insurance, in vederea recuperarii unei creante de 98.771,9 lei, ce reprezinta contravaloarea reparatiilor auto efectuate de service, in baza politelor RCA si CASCO emise de asigurator. 

UPDATE: In urma solicitarii Wall-Street.ro, reprezentantii City Insurance au precizat urmatoarele:

"Inca din 25.09.2012 Societatea de Asigurare si Reasigurare City Insurance a decis sa incheie colaborarea cu SC Auto Car Grup 1 SRL, iar pana azi 19.11.2012 au fost achitate in intregime toate sumele restante.
Suntem foarte surprinsi de comunicatul emis astazi de ASSAI in numele SC Auto Car Grup 1 SRL, pentru o creanta extrem de mica valoric si care insumeaza numai 20 de dosare de dauna din care: 2 dosare au fost deja achitate; 8 dosare sunt incomplete, punandu-ne in incapacitate de plata; 5 dosare se incadrau la plata in termenul legal de 30 de zile; 5 dosare erau programate la plata, iar in acest moment sunt platite.
Nu intelegem logica demersului ASSAI, dat fiind ca societatea de asigurare reasigurare City Insurance nu a fost contactata in niciun moment al discutiilor de catre ASSAI la nivel de conducere, toate negocierile purtandu-se intre Biroul de Daune al City Insurance si SC Auto Car Grup 1 SRL. Cu atat mai mult cu cat ASSAI au transmis in mod intentionat si cu rea credinta informatii false, menite sa afecteze imaginea societatii noastre.
Suntem oricand pregatiti sa prezentam Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor toata documentatia aferenta acestor negocieri, iar pe viitor cerem Asociatiei Societatilor de Service Auto Independente sa se informeze complet asupra realitatii de fapt, nerecurgand la comunicate de presa tendentioase, de natura a afecta imaginea societatii noastre".


sursa: www.wall-street.ro

Produse

Noutati

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Power Insurance Broker SRL, impreuna cu asistentii sai in brokeraj si SC Power Solution & Logistics SRL – drept imputerniciti, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este obtinerea unor oferte de asigurare sau incheierea unor asigurari pentru dumneavoastra. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare ofertarii sau incheierii asigurarii. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea obtinerii ofertei si/sau incheierii asigurarii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: societati de asigurare partenere si SC Power Solution&Logistics SRL (furnizorul de softuri si solutii IT). Datele comunicate de catre dumneavoastra pot fi folosite si in scopul transmiterii catre dumneavoastra de comunicari comerciale despre produsele, serviciile, promotiile, ofertele speciale, evenimentele oferite de SC Power Insurance Broker SRL. Informatiile va pot fi oferite prin intermediul angajatilor sau asistentilor in brokeraj proprii, prin posta sau curier, e-mail, sms sau mijloace de informare similare. In cazul mijloacelor de transmitere electronice comunicarile va vor fi transmise doar daca va veti exprima in mod expres, in scris, acordul pentru aceasta. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Compartimentul Operare Date din cadrul SC Power Insurance Broker SRL, jud. Constanta, loc. Constanta, Str. Ciprian Porumbescu, nr.60, et.1(0241.558.141/0341.177.377; operare@powerholding.ro). SC Power Insurance Broker SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal, sub nr. 10822. *